Téma: RC Motorka
Cau vsichni,Chci se zeptat jestli nekdo nema nejaky zkusenosti a fotky
s RC Motorkama.Zacinam stavet stavet Kawasaki ZX-7R meritko 1:12.
Diky za odpovedi
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Cau vsichni,Chci se zeptat jestli nekdo nema nejaky zkusenosti a fotky
s RC Motorkama.Zacinam stavet stavet Kawasaki ZX-7R meritko 1:12.
Diky za odpovedi
Jo já... ptej se
Je to tezke na rizeni a nevite kde bych mohl sehnat retez a prevodovy kola.Budu stavet novej rám,kyvku atd. kola a kapota uz mám
Je to tezke na rizeni a nevite kde bych mohl sehnat retez a prevodovy kola.Budu stavet novej rám,kyvku atd. kola a kapota uz mám
Čerstvá zkušenost nováčka ukazuje, že uřídit to tak těžké není, je to jen jiné, než u auta. Synek dnes při druhém vytažení Kyosho 1:8 (poprvé nás po 5 minutách hlavně seřizování vysílačky vyhnal déšt) celkem bez problémů a s minimem pádů jezdil čelákovický okruh (i dvě kola v kuse). Já sice ujel bez pádu stěží jedno, ale napoprvé jsem byl mile překvapen. Samozřejmě těžké bude jezdit s tím rychle, ale bát se toho asi není třeba. Jinak na tebou zvolené měřítko se to bude shánět hůře, vetšinou "stavitelé a experimentátoři" vychází z 1:5 podvozků Thunder Tiger nebo Nuova Faor a ty modifikuji. Na tuto velikost jsou kvanta tuningových dílů. Například TT Ducati999R EP v RTR provedení se dá i s aku koupit okolo 160 DM a je to považováno za slušný startovací stroj, stejne tak, jako Kyosha - které se ale hodně blíží kitařině.
Jinak stabilita bývá často podporována nějakou fintou, Kysho má v předním kole kovový prstenec, fungující jako setrvačník/gyro, terénní Honda CR250R ho má uložen na vlastním uložení uvniitř zadního kola a otáčí se nezávisle na zadním kole.
No premejslim jestli koupit motorku asi od Kyosha nebo spalovaci Monster truck
Hele, jestli chces teren, tak se podivej se na tohle a to ti okamzite urve srdce:
http://www.skiptonclub.net/Rickskipmar20.wmv
Vice zde:
http://www.skiptonclub.net/ricky_carmichael.htm
dle toho co jsem zatim videl, nejlip funguje Graupnerova motorka... kamos co ji ma mel pujcenou i tu nuova faor, sice vypada pekne, jizdnima vlastnostma ale ty graupnerce nesaha ani po spodni hranu rafku
Mate nekdo zkusenosti z RTR Thunder Tiger Nitro motorcycle Ducati 999r GAS ??
dle toho co jsem zatim videl, nejlip funguje Graupnerova motorka... kamos co ji ma mel pujcenou i tu nuova faor, sice vypada pekne, jizdnima vlastnostma ale ty graupnerce nesaha ani po spodni hranu rafku
Graupner ma neco noveho ? Pokud vim, tak krosove skoncily uz pred lety a u te elektriky silnicni ma napsano ukonceni (discontinued). Jinak na zahranicnich forech jsem jakoukoli zminku o te silnicni vubec nezaznamenal.
No sice je to zatim prototyp, ale chystame motorku onroad 1:5 cestovni,
Zatim jsou vyrobeny tri prototypy, system rizeni je graupner.
v prubehu dneska mozna pridam nejake foto.
A abych neporusil pravidla, tak vice v SZ
v prubehu dneska mozna pridam nejake foto.
tak jak jsem slibil, par fotek z testovani a pocitace:
www.prima-design.cz/moto/1.jpg
www.prima-design.cz/moto/2.jpg
www.prima-design.cz/moto/3.jpg
www.prima-design.cz/moto/4.jpg
www.prima-design.cz/moto/5.jpg
www.prima-design.cz/moto/6.jpg
www.prima-design.cz/moto/7.jpg
jedna se o prototyp, takze treba karoserie je jen jednoducha, a dalsidrobnosti jako panacek.
Graupner ma neco noveho ? Pokud vim, tak krosove skoncily uz pred lety a u te elektriky silnicni ma napsano ukonceni (discontinued). Jinak na zahranicnich forech jsem jakoukoli zminku o te silnicni vubec nezaznamenal.
ma tu silnicni, znacne letitou
ze se uz nevyrabi je mozny, nesleduju to
Tady je video pro ty kteri chteji vedet jestli rc motorka umi jezdit po zadnim http://www.nuovafaor.it/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=38 a to video se jmenuje Street evolutions
jedna otazka- da se to tu nekde koupit??
Co? :-)
jestli je tady v CR nejakej E shop kde se to da koupit...
Jako motorka? Spalovák, nebo elektro?
Smím se zeptat na jaký způsob fungují RC Motorky jak se udrží.
Většina má v zadním kole setrvačník, který funguje jako gyroskop. Koukni sem http://www.duratrax.com/vehicles/motorc … index.html
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.