1

Téma: 1/36 Raminator

Ahoj kluci.Pritelkyne porad zjistuje co tak chci pod stromecek a tak jsem se rozhodl ze tedy  nejake to auticko  se kterym budu moct jezdit doma ale pripadne i venku v nejakem lehcim terenu.Koukal jsem aby to melo hnane obe napravy a 1/36 Raminator(Výrobce: Team Losi) se mi moc libi.Nema ho nekdo z vas doma??Tady na foru jsem se nekde nedopatral k presnejsim informacem.Byl bych vam vdecny za pripadne zkusenosti nebo nejakou jinou alternativu MT a pohonem vsech kol.Ale max do 1:28.Diky za pripadne poznatky.

http://www.radiem-rizene-modely.cz/store/goods_tea-LOSB0235_31_rc-model-auta--136-raminator-rtr.html

E-Revo brushless,E-Revo VXL,Revo platinum edition.Futaba 3PM 2.4 ghz,Hyperion EOS0610i Duo II
Fotogalerie

2

Re: 1/36 Raminator

Ten popis je špatně, to se občas stane. Bohužel řada prodejců vůbec popisy neřeší a 'natvrdo' bez jakékoliv kontroly a úpravy přebírají text od dovozce včetně případných chyb. Všechny 'losinky' v měřítku 1:36 mají pohon jen na zadní nápravu. Pohon na všechny 4 kola má až Raminator v měřítku 1:18!

Ale jestli to máš i na ven tak bych řekl že ta 36 je už hodně malá, ta je spíš na vyblbnutí v pokoji.

3

Ja mam 2 kusy Losi Micro-T a na doma a na hladky asfalt nebo beton je to super zabava. A navic to vydrzi narazy, skoky, pady i prejeti od Rustlera. Ale na drsnejsi povrch a travu to urcite neni. Takze doporucuji par Micro-Tecek a mate o zabavu postarano. Moji pritelkyni to bavi moc. Ale je to jen zadokolka..

4

Mám ho též, ale Micro-T ne Rominatora, je to opravdu na doma (skoky, různý triky a dalších milion blbostí co se  tím dá dělat), je to umění to řídit, Při plným nabitím (po 20 min) si zo poslušně držepne na zadní a nejde to nějak řídit pač je předek pořád ve vzduchu. Taktéž doporučuju na doma na vem moc ne. Když i ven, tak asfalt nebo nějaké udusaná hlína bez trávy.
Na foru je toho mnoho o Micro-T, zkus se podívat do 1/18 a víc ofroad a najdi si téma Micro-T, Rominator má jen jiná kola, poloosy a kastli jinak je to totožné jak Micro-T

Losi LST/Muggy Brushless
Jeep Cherokee XJ 99'
Sand Rail 4 Seater Buggy

5

tak to jsem rad ze jste mne na to upozornily dekuji moc.Ja mam vylozene na venkovni jezdeni Revo Platinum takze to venkovni jezdeni by byla spis jen takova eventualita.Kouknu se po tom Micro Tečku a eventuelne jsem nasel jeste jednu moznost Monstra kde taky pisou ze je to pohon obou naprav a to je 1:28  http://www.autanavysilacku.cz/index.php?a=detail&d=1406

E-Revo brushless,E-Revo VXL,Revo platinum edition.Futaba 3PM 2.4 ghz,Hyperion EOS0610i Duo II
Fotogalerie