26

Re: Jaký stříďák?

aha tak to je v p..... Ale raději vyměnim regulator než motor.

Teď: E-revo Brushless 2200kv, 2x2S,2x3S LiPo - jedetovoejakcip
Bylo: TT-01,TL-01,X-ray T1, KX-One, FW-06, TeamLosi XXX-S Graphite+ 2x, Micro-T-xcelorin 10250kv, mini Inferno, Mini-Z, Funfactor, NitroBlast, truggy Kyosho ST-R 1/8, nějaké ty letadla a čluny a spousta dalšího...

27

Tak jsem nacykloval baterky a jezdi mi ten motor na ten reg uplně v pohodě, jeste pred tim jsem napsal na JETI a rikali ze to pojede, tak jsem to zapojil a uz frcim lol

Teď: E-revo Brushless 2200kv, 2x2S,2x3S LiPo - jedetovoejakcip
Bylo: TT-01,TL-01,X-ray T1, KX-One, FW-06, TeamLosi XXX-S Graphite+ 2x, Micro-T-xcelorin 10250kv, mini Inferno, Mini-Z, Funfactor, NitroBlast, truggy Kyosho ST-R 1/8, nějaké ty letadla a čluny a spousta dalšího...

28

ahoj poradte mi se střidakem mam podvozek TL01 komplet v tuningu je to jen silnice chci tam střidak ale pořadnej jen mam problem že tento podvozek nema moc možnosti pastorku a myslim si že když tam dam 3,5zavit tak nebudu mit dostatek otaček k jeho spravnemu vykonu a když už motor tak i regl ma tu nekdo zkušenost stimto podvozkem a střidakem?

29

BLAZNE!! stridak, silnejsi nez cca 9,5z, ti to auto roztrha!

30

http://www.lrp.cc/de/produkte/elektronische-regler/regler-motor-combos/produkt/bl-combo-ai-brushlesseraser-155t/details/

http://www.lrp.cc/de/produkte/elektronische-regler/regler-motor-combos/produkt/bl-combo-ai-brushlesseraser-135t/details/

http://www.lrp.cc/de/produkte/elektronische-regler/regler-motor-combos/produkt/bl-combo-ai-brushless-proeraser-105t/details/

http://www.lrp.cc/de/produkte/elektronische-regler/regler-motor-combos/produkt/bl-combo-ai-brushless-proeraser-95t/details/

V rozmezí 2500 až 3200 Kč KOMPLET !!!!!!!

Koupíš, nebo objednáš u všech prodejců v ČR a SR  wink

Opravdu méně než 10,5 a 9,5 je moc, to ti AUTO i plné tuningů roztrhne a nemáš ani dobrý z toho pocit.

31

to jo ale sila je v otačkach pokud ty otačky nebude mit tak toho moc nezmuže teda dle meho nazoru

32

to chces jazdit na 4cl sadu bateriek?
pri 6cl sade bateriek 3.5T motor ma priblizne 70560RPM a vykon 653W.

Schumacher "B" team driver

33

to jo ale sila je v otačkach pokud ty otačky nebude mit tak toho moc nezmuže teda dle meho nazoru

Ne opravdu pro rekreační ježdění vem motory kolem 9,5 T nahoru a bude to myslím krásné a ještě i na délku jízdy příjemné. Na trhu jsou i 2,5 a 3,0T motory ale to je opravdu jen pro 1/10 ITC a to ještě ne pro všechny.

A hlavně trpí poď těma obrovskejma točkama celé auto: řemeny, kardany, převody atd.

Na truhu máš Comba sady od LRP, NOSRAM, NOVAK a myslím že najdeš ten správný kompromis. wink

34

senzorove motory LRP/Nosram funguju bez problemov na bezsenzorovych regulatoroch

35

Já mam TL-01 a v silniční verzi mam Novaka SS Pro 13,5ku s 23tkou pastorkem a je to na hranici, teda spíš za ní. Bojim se, že kdybych tam dal točivější motor, tak musim dát menší pastorek a utrhám zuby. Radši pořiď jinej podvozek a stíďák posléze. Jo a pro upřesnění jezdim s tim drifty, kde ty převody nedostávaji takovou čočku jako na okruhách.

36

Tak vydíš  wink

Jestly si necháš poradit od starého mazáka, který jezdí už od roku 1987  wink

Já také v 16-18 letech hledal jen otáčky ale to je dobré jen na rychlou a hodně krátkou jízdu. Ale zkus si udělat trochu technickou trať a uvidíš že i ta 13,5 a 15,5 ale i ten tvůj standard motor je až dost rychlý. Vytič si pět, šest bodů které budeš objíždět a uvidíš že žádnou 2,5T, 3,0T atd. vůbec nepotřebuješ.
Např. BUGGYnáři 1/10 profíci jezdí s 6,5, 7,5T a i na posledním mystroství světa v 1/10 ITC jezdily 4,0T motory a pozor na konci rovinky jim měřily rychlosti těsně pod 100km/h  lol Ale to mají techniku nej, ne jen Auto, ale regulace, baterky atd. wink

37

poradit si necham no ja to mam taky vicemene na drift ale chtel jsem stim zkusit prohnat spalovak. ale zkusim tedy nejakou 8,5 pokud odejdou zuby nahradim kovem.ale furt si mislim že ten motor nema kroutak při tak velkejch otačkach takže ikdybych dal 4zavit tak nebude přeci mit odpich ale obrovskou maximalkubude se pomalu roztačet neřikejte mi že střidaky maj tak velkej kroutak už od spodu popravde jsem to v akci nevidel tak si ani nedovedu představit co to umi tak odpuste mou neduveřivost

38

Maj krouták po celou dobu, si tam dej 4závit a uvidíš, jak se to rozlítně na 1000 kousků  wink

39

takže třeba ten 3,5 ma stejnej nebo vetši kroutak než 15tizavit??ptam se na kroutak ne na vykon

40

Samozřejmě nemá to stejnej krouťák. Hlavně se ty rychlý motory při nízkejch otáčkách strašně hřejou, kdežto ta moje 13ka je furt studená, akorát na rychlym koberci se to trochu ohřeje. Takže jediný kam bych na tvym místě lezl je 10,5, ale fakt to hrozně rychle očešeš. A s tim kovem si mě pobavil. To myslíš to odlitý bláto (cituji jednoho místního uživatele) co se prodává za 10 dolarů od GM? Tak to tomu stříďáku fakt neodolá.
Pokud chvíli vydržíš, tak se tu pokoušim zorganizovat výrobu jinýho kolečka s vícero zubama za rozumnej peníz z lepčího materiálu.

41

a jak  to organizuješ ne mnel jsem na mysli opravdovy kov železo ocel ne kupovane no zkusim asi toto http://www.autanavysilacku.cz/index.php?a=detail&d=3223
dost dobra cena

42

Samozřejmě nemá to stejnej krouťák. Hlavně se ty rychlý motory při nízkejch otáčkách strašně hřejou, kdežto ta moje 13ka je furt studená, akorát na rychlym koberci se to trochu ohřeje. Takže jediný kam bych na tvym místě lezl je 10,5, ale fakt to hrozně rychle očešeš. A s tim kovem si mě pobavil. To myslíš to odlitý bláto (cituji jednoho místního uživatele) co se prodává za 10 dolarů od GM? Tak to tomu stříďáku fakt neodolá.
Pokud chvíli vydržíš, tak se tu pokoušim zorganizovat výrobu jinýho kolečka s vícero zubama za rozumnej peníz z lepčího materiálu.

No jako motor nemá,ale zase mají tyhle 2,5 3 3,5 apod. doporučenej daleko lehčí převodovej poměr, takže to auto stejně vystřelí někam pryč  lol 

já jezdím 8,5z a je taky furt studená jenom na koberci když jsem jel ted na jižnáku závody tak se ohřál

43

No jako motor nemá,ale zase mají tyhle 2,5 3 3,5 apod. doporučenej daleko lehčí převodovej poměr, takže to auto stejně vystřelí někam pryč  lol 

já jezdím 8,5z a je taky furt studená jenom na koberci když jsem jel ted na jižnáku závody tak se ohřál

44

Snažim se dodávat věci, podle kterejch by se to dalo vyrobit člověku, kterej by to měl umět vyrobit, takže spíš sem takovej přisírka smile
S tim stříďákem ti budu držet palce, když si nedáš poradit, taxi nedáš poradit, já tě nutit nebudu. Než něco koupíš, tak se koukni na stránky výrobce, jaký doporučuje celkový spřevodování pro ten konkrétní motor. Podle návodu víš, jaký máš rozpětí, tak se zkus trefit, a di spíš do silnějšího motoru (víc závitů), než do rychlýho, protože TLko má tech koleček moc v porovnání s jinejma podvozkama, takže jsou tam větší ztráty.

45

necham si poradit neboj tlko ma hlavne problem vtom že tam mužeš tad tři ruzne pastorky a končiš se štelovanim.ono tady s radenim je to težky protože to musis videt sam ty vykřiky do tmy od lidi co nevedi oč vubec jde a pak si musi človek dat bacha koho poslechnout jinak technik od vyrobce doporučil 8,5zavit ktery se pohybuje už na hranici

46

byl by tu nekdo ochoten předvest jak jezdi střidak nekdo ze severu čech??

47

Přijeď do Čelákovic teď v neděli, tam jich bude, ale v TLku bude jenom u mě.

48

nemaš nejake video ??

49

TL s akymkolvek motorom nema jazdne vlastnosti
je to proste hracka a nezachrani to ziadny brushless system

50

No možem ti povedať brat, že TLko s 13,5SS a GTB reglem, k tomu DX3.0 radio už jezdí docela pěkně. Jenom ta lipolka se mi nevejde do tý dirky na baterku, což mě dost naštvalo. Ono to je hlavně o rukách, než o podvozku, když máš levý ruce, tak ti nepomůže ani yokomo nebo xray. Pokud máš ruce šikovný, tak můžeš s TTečkem a 19kou motorem nechávat za sebou yokoma a vůbec všechno i se stříďákama.

video nemam, nějak ani nevim, co bych ti na něm ukazoval... jako že se to rychle roztočí, jo to roztočí, že to brzdí, jo to brzdí, jo a taky to jezdí hodně rychle, ale jak moc to nezjistim, pže na driftovacích kolech, s rozjebanou geometrií a se zamčenejma diferakama to nezkusim, pže to neudržim rovně.