451

Re: Losi Mini LST

Mno temhle MIP moc neverim, Predpokladam ze jsou tvrzene. ty orig mekci maji aspon nejakou pruznost, ale tohle prdne hned jak bude mit prilezitost. precejenom bych tam dal neco co nebude tim nejslabsim clankem, ktery to odnese pri prvnim narazu. Do niceho jsem jeste nevrazil, stane se to vzdy pri skocich. ten skok vcera mohl byt tak max 1m do vysky spise mene, navic se to kutalelo a delalo hvezdicky smile .

zkusim tam dat tyhle hexy, nekde je mam doma, ale jeste jsem je tam nedal, ale neverim moc tomu ze to pomuze. precejenom veskera sila jde do toho uzkeho m3 zavitu..

no zas tak černě bych to s těma mipama neviděl,mám na zkušenou mlst které má všechny pohonné části(kardany-poloosy,diferáky MIP),jsou tam 3lipolky a jedinej problém s tím zatím nebyl wink

452

Je fakt ze zatim cokoliv co jsem pouzil od MIPu, to byl drzak.

Jenom kdyz doslo na poloosy, tak jsem nekoupil od MIPu, ale od Losi (na pohled vicemene stejne, ale byly levnejsi). Rikal jsem si ze prece nebudu "zbytecne" utracet vic za totez. Nejspis to byla chyba, protoze ty CVD poloosy od Losi mi moc dlouho nevydrzely (ulomily se na konci toho M3 zavitu).
Takze poloosy od MIPu osobne neznam, jenom vim ze ty od Losi co vypadaji skoro stejne, tak ty nebrat :-).

453

jojo Losi poloosy jsou jak z masla, unasece se ohybaji, lamou... fuj fuj... MIP mi drzi zatim stale, ikdyz uznavam, ze posledni dobou nicim vic Emaxxe (na velikosti zalezi a vetsi rana = vetsi zabava), ale od doby co jsem nasadil poloosy od MIPu, tak uz nebylo treba se tim zabyvat. Ale ted mi dorazi stridak, tak se uvidi.

454

Ale ted mi dorazi stridak, tak se uvidi.

Ty tam mas porad jeste ty origos plechovky? :-O   Tak to se nediv ze nemas problem :-D.
S original motory jsem jezdil asi 1/2 roku* a s puvodnimi (MLST1) diferaky (s tou plastovou hruskou). Kdyz prisel Wraith tak i kdyz jsem se snazil o opatrny rozjizdeni ... bylo asi uz pozde - se stridakem vydrzely origos hrusky asi tak ctyri minuty :-). Kdyz to vezu zpetne, tak jsem je nejspis odrovnal paradoxne brzdenim (na reglu asi zustala nastavena ostra brzda a ten stridak zastavil a neuhnul - to uz za nej musely obstarat zuby na hrusce).
Se stridakem vsechny problemy teprve zacinaji :-).

*) Nevim to presne. Ale kdyby to bylo nutny, tak se to urcite da najit v historii tohohle topicu :-).

455

Nemam, ale stejnosmerne ;-) Mini neberu jako prioritu co se modelu tyka, takze je to uz spis kdyz uz, tak uz - prodavat by to byla skoda, ale zase prehnane investovat taky. Venku je proste prilis mini a me to bavi venku v prirode.

Diferaky uvidime, ja psal o poloosach. Diferaky (vyjma stredoveho) jsou zatim puvodni a kdyz nevydrzi, tak nevydrzi...

456

Ale koukam ze ty uz ma MLST2, tam by uz mely diferaky, aji hruska vydrzet. Mam je jako zalohu (a odjezdenej jeden zavod).

457

Jakej pastorek na motoru máš u toho wraitha,počítam že spur na DD spojce jsi nechal 60T

458

17 nebo 19. Podle potreby. Osmnactku nemam, takze ani nevim jestli by nebyla nakonec nejlepsi :-).

459

Ale koukam ze ty uz ma MLST2, tam by uz mely diferaky, aji hruska vydrzet. Mam je jako zalohu (a odjezdenej jeden zavod).

Mno orig diff z MLS2 vydrzi kulovy. vnitrek je plastovy a jezdeni po trave se stock motorama jsem je odrovnal oba. ted mam viskozni a moc jim taky nedavam. Plast je plast. mam v zasobe nahradni vnitrek az se to vys...

460

No jestli si kupoval viskozni diferaky jako nahradu za ty orginal MLST2 kvuli tomu ze se ti obehaly planetovy kolecka, tak sis vubec nepomohl - oba je maji uplne stejny.

461

No jestli si kupoval viskozni diferaky jako nahradu za ty orginal MLST2 kvuli tomu ze se ti obehaly planetovy kolecka, tak sis vubec nepomohl - oba je maji uplne stejny.

mno koupil jsem je protoze mi ty puvodni odesly a nenasel jsem zadnou odolnejsi nahradu, ktera by byla lepsi. u techto kdyz odejdou v nejhorsim vymenim planetky za 2.5$ a zase to nejaky cas vydrzi. navic mi pripada ze posledni dobou mizej nd z ebaye na mlst. nebo se mi to zda?

462

tak serva 82mg se vejdou z menší upravou i ze spojovačkou,ještě dořešit motor(novak šel na reklamaci wink )tak bud neu,ammo či skusit českou megu.Kam v Praze na pastorky 0.5M-2.3mm hřídel,mám doma samí 2 a 3.2mm dík

463

tak serva 82mg se vejdou z menší upravou i ze spojovačkou,ještě dořešit motor(novak šel na reklamaci wink )tak bud neu,ammo či skusit českou megu.Kam v Praze na pastorky 0.5M-2.3mm hřídel,mám doma samí 2 a 3.2mm dík

ideal je zelezarstvi, vrtak 2.3 a prevrtat.

464

chlapi nemáte někdo navíc plastový ozubený kolo do převodovky a jste s Prahy? dík

465

2 jmk:Planetky z diferáků povař ve vodě a hlavně bacha na bordel, který by se ti mohl dostat do diferáků kolem těsnění. Mě se dostal do toho, ve kterém byla ta origo 2000 olej a tím bylo dílo skázy dokonáno. Druhý diferák, ve kterém hustý olej, je v naprostém pořádku. V každém případě mi stačilo použít planetky z origo diferáků, které jsem už ale napřed uvařil a drží to perfektně. Na závody v tělocvičně to asi nebude (koberec je pro převody nejbrutálnější možný povrch) a i komfort ladění svornosti bude u kuličkových MIP určitě lepší, ale cenově v tom není rozdíl a mně zatím hrušky i talíře drží bezvadně (samozřejmě s vymezenou vůlí hrušek), takže když už to máš doma, nevidím důvod k panice. Při ježdění venku jsem s nimi maximálně spokojený. Jinak ty vařené diferáky se mi osvědčily už u těch původních z plastu, když jsem ještě neměl viskozní a už jsem lítal s Wraithem. Na hobby ježdění venku, byť i dost drsné, jsou viskozní diferáky excelentní záležitostí a jak misky, tak osky jsou mnohem kvalitnější, než ty původní.

Losi Mini-LST, HPI Wheely King (tube crawler), En Route Berg 2.2 (šel do světa), Losi Desert truck, Traxxas Revo (VXL), Axial SCX10 Trail Honcho, Losi Mini Desert Buggy, White Wolf (drift), Vaterra Twin Hammers, Vaterra Ascender (Blazer K5), Orlandoo Hunter Jeep a Pajero

466

Zdravím, existuje nějaká náhrada za hliníkový díl ve tvaru H který drží čepy náprav.Na předku to mám docela vymačkaný. Losi to prodává komplet jako díl LOSB0946 ale mě by samozřejmě stačil jen ten jeden hliníkový plech.Nebo zkoušel někdo jako náhradu tento díl od Hot Racing http://www.hot-racing.com/index.cgi?partnumber=MLT0808&c=194

467

Teda ne ze bych si byl uplne jistej v kramflecich, ale ... neni to jen nahrada za ten original plastovej kryt co schovava ten hlinikovy "H-dil"? Tedy konkretne jen zajistovadlo aby nevyjizdely cepy z "H-dilu"?

468

Právě v H dílu mám vymačkaný díry na spodní čepy,na předku, tak zjištuju náhradu.Podle fotek na hot racing v tom hliníkovým dílu jsou díry komplet jak v origo plastu i hliníku http://www.hobbyetc.com/cgi-bin/item.cgi?part_id=46150;photo_id=52161#ilikepictures
tak mě zajímá jestli to někdo má nebo už řešil nějak jinak tento problém, ještě jsem našel na 3racing to H karbonový.

469

Já teda tuhle věc nemám, ale nedával bych tomu větší šance, než tomu původnímu hliníkovému plechu. Buď si to vyrob doma sám, z něčeho odolnějšího, nebo kup rovnou místo hliníkového plíšku karbonový, protože ten podle mě vydrží více. Osobně ale považuji za vůbec nejlepší koupit ten origo balík k nápravě, protože časem se vychodí všechno, tedy i ty plastové části, vytrhají se závity z plastu, popř. se ta skříň poškodí kolem vybrání pro ložiska. Taky bych řekl, že koupě toho plasťáku vyjde v konečném sčítání levněji.

Losi Mini-LST, HPI Wheely King (tube crawler), En Route Berg 2.2 (šel do světa), Losi Desert truck, Traxxas Revo (VXL), Axial SCX10 Trail Honcho, Losi Mini Desert Buggy, White Wolf (drift), Vaterra Twin Hammers, Vaterra Ascender (Blazer K5), Orlandoo Hunter Jeep a Pajero

470

tet skládam MIP difi(přední zadní) a koukám že mají plastovej věnec s klecí pro koule?Není to nějakej brak big_smile já myslel že jsou komplet v kovu,asi pujde celý auto do světa wink

471

tet skládam MIP difi(přední zadní) a koukám že mají plastovej věnec s klecí pro koule?Není to nějakej brak big_smile já myslel že jsou komplet v kovu,asi pujde celý auto do světa wink

Tak Kmarty s těmi dify jezdí závody na koberci, takže se o braku opravdu nedá mluvit.

472

no jen aby lol  lol a ještě dotaz,v každém balení je klasická vazelína v pruhledným pouzdře+oranžová v takový ampulce,jakou s těchto na co použít díky

473

Mas to v navodu :-)

Strucne: Bila/cira na velky kulicky, cervena na maly kulicky.

A s tim jezdenim - on je to spis minuly cas. Letos se pokousim udrzet ve vzduchu helinu :-).
Kazdopadne toho plastovyho vence se neboj. Pokud mas dobre vymezenou vuli hrusky tak je to takrka nesmrtelny.
Kulickac ma vyhodu v tom, ze v pripade moc velkyho prebytku vykonu na draze s hodne dobrym gripem proste proklouzne v kulickach (prenos sily je na nich pouze trenim).
Tim se teda dostavame k tomu ze neni zdravy mit kulickac moc povolenej. Kdyz to prokluzuje moc, tak jdou do kytek kulicky a ty treci plochy a kdyz to pak klouze furt a moc, tak uz jsem slysel i o utaveni toho stredu od rozzhavenejch kulicek.

474

no tak ti musím dát kmarty za pravdu wink pokud si nepohraješ s vulí u těch difu od mipu tak jdou do háje,zas takovej zázrak to tedy není,možná k nim skusit ty hrušky od nich,já včera za 5min na koberci očesal věnec na jednom(3lipolky+ammo motor,převod 25/54) jelikož ten motor má obrovskej krouták a 5100 otáček.Tak jsem se nasral povařil big_smile orig difi z dvojky prostříkl teflonákem namazal a 3hodky jezdil po koberci bez jedinýho problému,motor+regl vlažnej spojka utažená na max a střed.dif taky ale proklouznout muže,DD spojku mam taky ale nedával jsem jí,myslím že to je zbytečný stejně je na fest a proklouznout má co,na bazar jsem to stejně fláknul wink

475

pasujou plastový planetky s visco.dif.do klasickejch z dvojky?dle fota vypadaj stejně