1

Téma: MR 02 diferák - zadní náprava

Kolegové drazí, včera jsem kopil tohle pidi auto a ladím formu na sobotní závody v Čelákovicích.

Jenže mi přijde, že diferák dodávaný v základu nefunguje tak, jak má, tedy pri prudším přidání plynu se auto vždy přetáčí doleva, přijde mi, že pravé zadní kolo prostě zabírá víc.

Chci jezdit kategorii standard, takže žádnej tunningovej nechci kupovat.

Máte někdo podobnou zkušenost?

JB

2

Re: MR 02 diferák - zadní náprava

Rozeber ho a dej tam primerene vazeliny. Trochu se uzavre. Jinak to, ze se to pretaci na jednu stranu nemusi byt otazka difu. Kdyz to pak jede, jede to 100% rovne?

3

Potom jo, ale někdy mi přide, že se při rozjezdu oddiferovává hodně levé kolo. Zkusím to máznout a uvidíme.

JB

4

Ja bych rekl,ze to bude pneu..Doporucuji dat do zadu mekke radial a na predek mekke slicky...Sedi to jak pribity a zadek nelita...

5

Zkusím to dík za typy.

J.

6

Zkusím to dík za typy.J.

Pravdu mají oba, Salvatore i Devil. Standardní gumy v redysetu jsou tvrdý a na kluzkým povrchu (lino, jetý koberec) se nedá prudce přidat plyn bez následného tanečku. Dozadu to chce měkký gumy (cca 20-30) nebo mechy, dopředu o něco tvrdší. Na dráze je nový koberec; dokud je nový, čistý a neošoupaný, jeví se dobře. Stejně budeš ladit na místě. Pokud bys měl zájem a nemáš nějaký gumy ještě koupený, můžu ti na místě půjčit na vyzkoušení dozadu mechovky.

Michal Nováček - RC.305
... zběhl jsem k expedicím.

7

Děkuju za nabídku, nějaké gumy jsem už  pořídil od pana Pály, takže to snad pomůže.

JB

8

Ja si koupil ty origos od Kyosho a muzu jen doporucit. roll