Téma: Pomozte
Hledám model tak do 5000,-Po diskuzi s weemane v tamtom temtu sem zjistil že asi bude lepší si rovnou koupit něco pořádnýho.Tak sem hazejte linky.THX
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Hledám model tak do 5000,-Po diskuzi s weemane v tamtom temtu sem zjistil že asi bude lepší si rovnou koupit něco pořádnýho.Tak sem hazejte linky.THX
Co třeba tohle? http://www.rcauta.cz/inshop/scripts/Detail.asp?kat=57728
Sakra proč je tam napsáno že "Pohonné baterie a nabíječ nejsou součástí balení"A v nadpisu je "sada ložisek, AKU a nabíječ ZDARMA"?
Lebo tie ložiská AKU a nabíjačka je akcia.
Mam teda vzít tohle?
No jasne, toto je v pohode. Urcite omnoho lepsie, nez to co si chcel prve...
A co je na tom lepši? 8)
4WD, elektronický regulátor, nastavovanie podvozku a možnosť tuningu
k čemu je regulator?
Regulator reguluje prud prichadzajuci do motora - reguluje rychlost.
Jakej lepří motor bych tam mohl narvat?A za kolik?
na tenhle regulator maximalne 19 zavitovej motor. vejdes se s prehledem do 1000.
Já bych chtěl slyšet i názory jiných.Jo a ještě mam šanci koupit starší model za 4000,- Tohle je psano v inzeratu:Model Stubaru impreza 1:10 Tamia 4x4, serva Graubner, 2x baterie Graubner, profi vysílačka jak jinak než graubner, podvozek je ježděný v hale, mnoho náhradních dílů.
horší karoserie.
stačí jen nabít baterky a jezdit.
každá baterie vydrží 10-15 minut ostrého provozu
Cena 4000tis
Na regulator TEU-101BK je najlepsi motor RS-540 (Sport tuned).
S tym starsim ti neporadim lebo tam prakticky nic neni presne specifikovane, nevim co je to za podvozok ani baterky a ani "profi" vysielacka mi vela nepovi... a nad tym, ze je to Graupner by som sa moc nevzrusoval... Ale myslim, ze na pojazdenie by to stacilo ale fakt nevim, vravim pojmi profi a tamiya 4x4 a podobne mi vela nepovedia...
Takže pokud si koupim tu Carreru (doufám že už mi slovem někdo napíše "dobrej kup" nebo "di do něčeho jinýho")tak se tam hodí ta RS-540 jo?Jestli jo tak na čem to poznám?Je to rychlejší?nebo silnější?Rady prosim Rady
Neviem na čo to chceš a čo od toho čakáš, takže nájdi dakoho kto to má, a vyskúšaj si to, alebo si stiahnia spoň nejaké video..
RS-540 - rýchlejšie, lepší odpich...
Čekám od toho asi něco takovýho: http://autotuning.cz/video.php?cat=0&itm=12&ifl=1 takže doufám že mi potvrdíš že to zvládne :twisted:
Je to štýlové a pekné videiko, ale musíš si uvedomiť, na akom šmyklavom povrchu jazdil... Ale na rovnakom povrchu sa s tým dajú také srandy robiť v pohode.
Dik.Mě se strášně líbí ta kastle co tam má.A co sem četl tak je to snad taky Tamiya 4x4 XBpro.Dik já stejně chci jezdit jenom na asfaltu.Jo a ještě dotaz jak se pracuje s takovimle ovladačem já zatim měl jenom páčkový.Co se máčká když dáváš zpátečku,brzdu a tak.THX 8)
To sa naučíš neboj Dopredu-zatáhneš páčku k sebe Brzda-potlačíš páčku Spiatočka-pustíš páčku z brzdy a potlačíš ešte raz...
OK,thx.Teď už jenom vydělat prachy a jdu do toho.A jenom se modlim že ta akce zustane
Je to štýlové a pekné videiko, ale musíš si uvedomiť, na akom šmyklavom povrchu jazdil... Ale na rovnakom povrchu sa s tým dajú také srandy robiť v pohode.
Jé díky, to musím Petrovi (to je ten co to řídil a natáčel zároveň) říci... Stylové videjko :twisted: WOW. Jinak tohle byla klasická TT-01 z krabice s tím základním motorem. Se sport tuned o dost zrychlíš. A pokud chceš klouzat (driftovat), uděláš si i na asfalt pneušky z PVC trubky.
PS: jinak to Porsche nám dnes dorazilo pro kámoše a je to super kára.
jinak to jak jezdil na tom videu, takhle dokaze jezdit i muj desetiletej bratranec co taky jezdi. ma to pul roku. jestli chces videt poradnej drift tak se podivej na www.poka-team.wz.cz
jinak to jak jezdil na tom videu, takhle dokaze jezdit i muj desetiletej bratranec co taky jezdi. ma to pul roku. jestli chces videt poradnej drift tak se podivej na www.poka-team.wz.cz
No vidíš, tak to nám je už přes třicet a model máme 14 dní. Jinak drift videa znám a uvidíš, do měsíce uděláme naše a bude lepší jak SG Drifters.
No vidíš, tak to nám je už přes třicet a model máme 14 dní. Jinak drift videa znám a uvidíš, do měsíce uděláme naše a bude lepší jak SG Drifters.
Tak potom dej link na video nebo kdyby nahodou si to nemel kde zverejnit, muzu to dat na nase stranky adresa je www.poka-team.wz.cz
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.