1

Téma: Mad Force od Kyosho - zkušenosti

Zdravím Vás všechny,
pořídil jsem si Mad Force a hledám někoho, kdo ho má  tongue
Chci se poradit, získat nějaké "tipy a triky".
Prosím, kdo může, ať se ozve :cry:
Díkas, Bode

2

Re: Mad Force od Kyosho - zkušenosti

nazdar, mam rovnez mad force a rovnez jsem novacek smile  snad nejhlavnejsi tip je - nenarazet do stromu pouze jednim kolem, urve se smile
jo a stejne tak se casem urve ten spagatovy starter. nastesti to s trochou trpelivosti jde spravit smile (mozna spis spravovat smile )

3

Mad Force sice nemam, ale moc se mi libi. Chtel bych ho videt vic v akci. Vidim, ze popo je z Opavy, ale Bode, Ty jsi odkud?

4

Já jsem z Pardubického kraje - Vysoké Mýto a ty??? tongue

5

Jsem to ale kůň, už to vidím, jsi z Prahy. Do Prahy to od nás je 140km :cry:

6

Tak co pribyly něací další uživatelé tohoto sqěle vypadajícího MT ? big_smile  pokus jo napiště pár zkušeností dík

7

měl jsem ho asi měsíc půjčeného,
Motor a tříkvalt jsou super,ale jízdní vlastnosti nic moc díky zavěšení kol,jsou tam efektní tuhé nápravy.Ty ovšem nechodí jako nezávislé zavěšení.Každou chvíli také vypadávají hnací kardany,je třeba koupit hned ty s kloubem na jedné straně.To vypadávání se dá také řešit úpravou ramen(přidané vyztužení) držící tuhou nápravu.Ty ramena svým uchycením způsobují také jako by auto mělo hodně tvrdé stabilizátory a to se mi v terénu nelíbilo.Na trial je třeba dát dopředu závaží ,jinak si do kopce pořád na zadních.

Můj názor:raději koupit Giga Crusher