Téma: prosim o radu
ahojte chcem elek.on road mam 10litrou.co kupit?tak na parkovisko,zacinam.dakujem.alebo vzat ten mustang HPi dat love do nabijacky?a trochu ho tunovat?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
ahojte chcem elek.on road mam 10litrou.co kupit?tak na parkovisko,zacinam.dakujem.alebo vzat ten mustang HPi dat love do nabijacky?a trochu ho tunovat?
http://www.rcauta.net/forum/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=15&sid=46d2ec2d850e9587fd6fee2019033a4f
Hledej... těch podvozků 1:10 je celkem dost, pokud chces 1:18 tak bych vzal XRAY M18...
Zdravím!
Prosil bych Vás přátelé o radu. Rád bych jezdil "rally" tzn že bych radši šotolinu, nemyslím nějakej extrémní terén, ale naleštěnej asfalt mě nebere. Ještě chci podotknout že jsem úúplný amatér. Už nějakou dobu vybírám stavebnici. Četl jsem nějaký info tady na fóru, byl jsem se podívat na mini in-door cupu, ale pořád si nejsem furt jistý co... Teď chci jít koupit podvozek. Dal jsem si dohromady pár favoritů:
1- Tamiya TT-01R (3500)
2- Ansman ARE1 (1900)
3- Kyosho TF-5 (7500 - na bazaru jsem našel za 5000)
ad 1) co se TT-01R týče tak jsem pochopil že není úplně kvalitní ale zase mi celkově přijde nejdostupněnjší (díly atd)
ad 2) o ansmanovi toho moc nevím (prosím radu) ale přijde mi jako rozumný poměr cena výkon
ad 3) Je mi jasný že o proti předchozím dvěma je to skok o třídu výš, ale co jsem zatim zlistil tak je nejkvalitnější (tzn odolnost/výdrž)
Celkově mi jde jen o to aby byl rozvod přes kardan a trochu to vydrželo.
díky moc a doufám že můj dotaz není úplně stupidní a prosím o jakoukoliv radu.
Díky Jirka
P.S. Sorry příště omezim množství textu...
Zdravim CONTIKU,pokud jeste nemas podvozek koupeny tak pro zacatek ti bohate bude stacit tamiya TT-01 staci lehky tuning a bude z toho celkem solidni raketa.Zbyle dva podvozky bych moc nebral z duvodu statne dostupnosti nahradnich dilu coz u tt-01 se ti stat nemuze.
Zdravim CONTIKU,pokud jeste nemas podvozek koupeny tak pro zacatek ti bohate bude stacit tamiya TT-01 staci lehky tuning a bude z toho celkem solidni raketa.Zbyle dva podvozky bych moc nebral z duvodu statne dostupnosti nahradnich dilu coz u tt-01 se ti stat nemuze.
Ahoj
Díky, podvozek už mám (kyosho PTA3) koupil jsem v bazaru s druhé ruky (5000), ale v super stavu, kompletně oložiskovaný a lepší regl... Pravda s věcma okolo už se v tom koupu tak za 12t :-) (nabíječka, kastle, gumy, atd.). Pravda je že by to nebylo tak hrozný, ale pokaždý když vlezu do RC shopu tak tam nechám "majlant" ale je to jak droga prostě čistá závislost... A co se dílů týče tak zatim sem neměl problémy, v shopech se dájí normálně koupit věci co nejvíc odcházejí (resp. zaitm sem měnil jen c-hub protože sem trošku přecenil "skokanské" možnosti) a zbytek se dá objednat z německa kde je centrální sklad Kyosho takže do 14-dnů máš díly "ve schránce". No prostě sem maximálně spokojenej... Už ani nechodim na fóra jak moc se na tom zasekávám, vlastně každou volnou chvíli se v tom hrabu, nebo jezdim a nebo zase něco šteluju... Prostě supr!
Pro všechny (začátečníky) co uvažujou o koupi auta to vřele doporučuju FAKTICKY DOKONALEJ KONÍČEK!!!
Všem přeji mnoho zdaru a hodně nabitejch baterek... :-)
dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je tohle dobrá koupě
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/Tamiya-TB-01/219797/
moc se nevyznám a potřebuju poradit, nebo kdyžtak napište jaký auto by bylo dobrý na relly když chci 1:10 a můžu do toho dát 6000kč,pošlete kdyžtak odkaz
cus bohuzel odkaz uz je na nic protoze inzerat uz neexistuje.Ale jinak bych ti doporucil TB-02 ten je dobry na rally. S tb-01 moc zkusenosti nemam takze to ti neporadim.
Zdravim. Poohlizim se po nejakim modelu na drifty. Dival sem se na HPI Sprint 2 Drift http://www.model-rc.cz/rc-modely-elektro-onroad/rc-modely-electricon-hpi/sprint-2-drift-sport a celkem se mi zalíbil. Jsem začátečník. A chtěl bych poradit jestli je to dobrá volba popř. doporučit něco jinýho. Dík všem za radu
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.