Téma: buggy a big-foot serizeni
Je tu nekdo kdo jezdi 1:6 off-road? Zajima mne nastaveni serizeni - sbihavost, odklon ... atd. Ma-li nekdo nejake zkusenosti poradte.
Mam FG Monster Beetle.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Je tu nekdo kdo jezdi 1:6 off-road? Zajima mne nastaveni serizeni - sbihavost, odklon ... atd. Ma-li nekdo nejake zkusenosti poradte.
Mam FG Monster Beetle.
u buggy mam predek 1 mm rozbihavej , 1 stupen ukoseny
zadek 1mm sbihavej a 0 odklon
Hmm to by mě zajímalo jak to na takovým traktoru rozpoznáš! A hlavně u BUGGYN je velice těžké nastavit geometrii když to má velké zamědělské vůle!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hmm to by mě zajímalo jak to na takovým traktoru rozpoznáš! A hlavně u BUGGYN je velice těžké nastavit geometrii když to má velké zamědělské vůle!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hmm to je peknej nesmysl. To bych rad videl jak z tema zemedelskyma vulema jezdis, takova bugyna patri do srotu nebo na generalku.
Hmm to je peknej nesmysl. To bych rad videl jak z tema zemedelskyma vulema jezdis, takova bugyna patri do srotu nebo na generalku.
Co to blábolíš? Tohle je normální po několika závodech to mám ve stejným stavu a rozhodně nejsem přesvědčený, že je to auto na odpis...
JB
Přesně jak říká KASPCH! Nevím jestli jste podle to co tady píšete viděl vůbec nějakou 1:6(šestku)! Ta má přeci šílené vůle a jestli tady bude někdo říkat že ne tak at´ si to myslí a nezveřejnuje hov.....!!!
Škoda že zde asi není nikdo takový který byl Hradci Králové na MČR 1:8,tam jsem jel se zapůjčeným autem a to mělo takové vůle že jsem se v každé zatáčce bál za akcelerovat aby se to nerozpadlo! Jak jsem s ním dojel radši psát nebudu aby někdo neřekl že se vychloubam!!
No vule tam samozrejme sou ale geoometri udelas i tak , neni samozrejme presna ale taky neni k nicemu , a ty vule se daj trochu vychytat vyhazenim tech plastovejch vymezovacek , a vule vznikaj hlawne opotrebenim kloubku , ale jako ze by to byla zas tak nejak vyrazny se mi nezda
khz napsal:No vule tam samozrejme sou ale geoometri udelas i tak , neni samozrejme presna ale taky neni k nicemu , a ty vule se daj trochu vychytat vyhazenim tech plastovejch vymezovacek , a vule vznikaj hlawne opotrebenim kloubku , ale jako ze by to byla zas tak nejak vyrazny se mi nezda
Takže uznáváš že tam asi 1mm nikdy nerozpoznáš!
khz napsal:No vule tam samozrejme sou ale geoometri udelas i tak , neni samozrejme presna ale taky neni k nicemu , a ty vule se daj trochu vychytat vyhazenim tech plastovejch vymezovacek , a vule vznikaj hlawne opotrebenim kloubku , ale jako ze by to byla zas tak nejak vyrazny se mi nezda
kdyz jdu jezdit nastavim tam privblizne samozrejme 1mm a kdyz dojezdim a ramena vydrz atd a nic nemenim tak tam je rozdil minimalni , taky zalezi asi kde jezdis v cem jezdis jak casto jezdis a jak davas autu na prdel.
Tak jest!
No tak vidim ze ty zemedelsky vule uz klesly na "asi 1 mm", ale ve
skutecnosti to ani ten milimetr neni. Serizeni +- 1stupen poznas bezpecne.
A nerikej ze ti kolo pri jizde lita +- 2 mm - to je opravdu zrale na generalku,
vule samozrejme vznikaji v kulovych cepech a pouzdrech zaveseni ramen
napravy a ty je treba obcas vymenit za nove.
Nevim proc si nekteri mysli ze bugyna musi mit ooobrovsky vule - to je jako
kdyby motocrossova motorka mela mit obrovsky vule jenom proto ze jezdi v
terenu, a pritom je to prave naopak.
S tebo se nedá cenu o něčem diskutovat když si pořád meleš svou! :evil:
Kľud lebo budem mazať!!!
ale on ma pravdu proste i kdyz to seridim tak ta vule je minimalni , a ne ze jdu jezdi mam vuli 1 mm napr a prijdu a pul centimetru to sou desetinky, a pokud mas vetsi tak se o tu bugynu spatne staras , na levy strane ve predu jezdim celej rok jedny ramena a vule je tam sice vetsi ,ale ze by byla nejak vyrazne vetsi oprati pravy ,kterou sem ted menim by se rict nedalo
Vratme se zpet k tematu nastaveni.
U nekterych zahranicnich vyrobcu (napr ELCON) jsem videl ze delaji u zadni
napravy zaklon. Ma s tim nekdo nejake zkusenosti ?
Ak má niekto dostatok chcechtákov tak tu je odkaz na laserovu geometriu pre modely FG http://www.chequeredflagracing.com/
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.